Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση ΠΕΦΟ και photos από τον αγώνα Παλαιμάχων

Ο ΔΗΜΟΣ Πάρου, ο ΔΟΝΑ και η ΠΕΦΟ Πάρου - Αντιπάρου συνδιοργάνωσαν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των παλαίμαχων του Ολυμπιακού και της Πάρου, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την ενίσχυση του τοπικού Γηροκομείου.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος (νέος πρόεδρος του ΠΣΑΠ και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μας), ο οποίος κατάγεται – κατά το ήμισυ- από την Πάρο.

Οι Παριανοί φίλαθλοι κατέκλυσαν το «Δημοτικό γήπεδο Πάρου» και σε συνεργασία με τα μέλη της ΠΕΦΟ, ετοίμασαν πολλές «κόκκινες εκπλήξεις» με κορυφαία όλων ένα «coreo» που κάλυπτε μεγάλο μέρος της κερκίδας. Την παράσταση έκλεψαν με την παρουσία και τα χορευτικά τους, οι υπέροχες τσιρλίντερ της ομάδας μας ‘’Red Drops’’, που αποτέλεσαν μία ακόμη έκπληξη της τοπικής ΠΕΦΟ στους Ολυμπιακούς του νησιού.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος του ΔΟΝΑ κ. Φρ. Βελέντζας και ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ Πάρου - Αντιπάρου κ. Γιώργος Μπιζάς, τίμησαν τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού για τη μεγάλη προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για το ήθος τους. Η ΠΕΦΟ Πάρου - Αντιπάρου βράβευσε επίσης το Στέλιο Γιαννακόπουλο για την αμέριστη προσφορά και αγάπη του προς τον Ολυμπιακό. Τέλος, βραβεύτηκαν και οι παλαίμαχοι της Πάρου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Παπαμανώλης Γ. και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Αναλυτικά η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΕΦΟ Πάρου - Αντιπάρου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Πάρου και το Δήμαρχο κ. Χρήστο Βλαχογιάννη, το ΔΟΝΑ Πάρου και το πρόεδρό του κ. Φραγκίσκο Βελέντζα για την άριστη συνεργασία μας κατά τη συνδιοργάνωση του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα. Ευχαριστούμε επίσης, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Μελανίτη Γ., και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου για τη πολύτιμη προσφορά τους στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι ήταν:

η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Πάρου, το Erkyna Travel και η Blue Star Ferries, Κοντός ΑΝG Security, Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, Κέντρο Υγείας Πάρου, Χριστόφορος Χρήστος, Εμπόριο σιδήρου και μπετόν, Κυπραίου Βασιλεία, Πάρος CYCLON, Dj Αντώνης Δαφερέρας, Σκανδάλης Α.Ε., Οικοδομικά υλικά, Ξενοδοχείο Νίκολας, Paros Art - Τυπογραφικές εργασίες, Κάβα Ζουμής, Αποστόλης Μεζεδοπωλείο, ψαροταβέρνα Tο Mουράγιο Παρούσης, Δελφίνι, ALPHA BANK, ΔΑΡΜΑΚ, Κουτελιέρης, Γενικό Εμπόριο, Αλιπράντης, Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική, Κάβα Ραγκούσης, Ανεμόμυλος Alexander Travel, Δωδώνη café, Εστιατόριο Χριστιάνα, Αμπελάς, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου, super market Carrefour Μαρινόπουλος, Paros Food Καφούρος,Ξενοδοχείο Γαληνός, Μελανίτης super market, Coffee Time, Αντωνοπούλου Ανεζίνα, Νικηφόρος Ρούσσος, Νάουσα, Smart Computers, Pararam, Εφαρμογές Πληροφορικής, 3D Crystalize, Τάσος Κάπαρης, Ballon Centre, ΗΧΩ fm.


Δείτε το βίντεο του αγώνα, από το www.parianostypos.gr, εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=ILcHrkRO8rE&feature=player_embedded










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου