Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

...ΝΤΡΟΠΗ...

Μπορεί η ομάδα να μην έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπως στα προηγούμενα τρία, ΑΥΤΟ όμως δε δίνει το δικαίωμα σε κανένα "ΓΚΡΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ" να συμπεριφέρεται στον Ολυμπιακό σα να είναι μία ομαδούλα της σειράς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από διάφορα site, αυτή είναι η ανεπίσημη θέση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Μπουντούρης εκφραζεί τους πάντες μέσα στην ομάδα, από τους αδερφούς Αγγελόπουλους μέχρι και τους φροντιστές.
Ιδού τα εγκλήματα των "ΓΚΡΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ":
  • Τα βήματα του Γιασικεβίτσιους στη φάση, όπου έγινε το 51-60. "Είναι εξαιρετικά κρίσιμο καλάθι, γιατί άλλο να τελειώνεις το ημίχρονο στο -9 και άλλο στο -11. Ο Σάρας έκανε περίπατο" λένε στο ΣΕΦ.
  • Το κανονικό διώξιμο της μπάλας από τον Τσίλντρες, ενώ η μπάλα είχε χτυπήσει στο στεφάνι: "Όταν έχεις αμφιβολία, όπως ενδεχομένως να είχαν οι διαιτητές, αφήνεις τη φάση. Δεν είσαι σίγουρος να ... μετρήσεις δυο πόντους" είναι το σχόλιο των Ολυμπιακών.
  • Αμέσως μετά, ο Μπατίστ πέφτει πάνω στον Τεόντοσιτς. Το "ερυθρόλευκο" σχόλιο: "Εδώ δεν χρειάζεται καν τηλεοπτικό ριπλέι. Ο Μπατίστ κάνει επιθετικό φάουλ. Αντ' αυτού χρεώνεται με αμυντικό φάουλ ο Τεόντοσιτς, που αποβάλλεται με πέντε! Ο Παναθηναϊκός παίρνει τρεις πόντους".
Τρεις φάσεις ίσον 7 πόντοι. Σε μια ομάδα που κάνει "καμ-μπακ" είναι μια εξαιρετική βοήθεια για να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Αλλά στον Ολυμπιακό δεν σταματάνε εκεί: "Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίζει ξύλο, το ματς ξέφυγε τελείως. Θεωρητικά, μια ομάδα που μέσω της άμυνάς της προσπαθεί να γυρίσει τον αγώνα, το πιο λογικό είναι να χρεωθεί με πέντε φάουλ αρκετά νωρίς. Οι σπρωξιές πήγαν σύννεφο, αλλά εμείς εκτελέσαμε 4 βολές, οι δυο μάλιστα από τον Μπέβερλι όταν όλα είχαν κριθεί. Πέκοβιτς και Μπατίστ κάνουν κατ΄εξακολούθηση κινητά σκριν και δεν τους χρεώθηκε ούτε ένα. Αντιθέτως σφυρίχτηκε επιθετικό φάουλ στον...Μπουρούση! Πώς να παίξεις μπάσκετ, όταν σε κάθε πικ-εντ-ρολ που κάναμε έπεφτε το ξύλο της αρκούδας; Πώς να μη μένει η μπάλα στα χέρια μας;"

Δείτε το VIDEO με τα προκλητικά λάθη των διαιτητών: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (79-70)



Ο προκλητικός "κύριος" Διαμαντίδης - Μέχρι και οι Ιταλοί τον κράζουν

Aίσθηση έχει προκαλέσει στην Ιταλία η καταδικαστέα κίνηση του Δημήτρη Διαμαντίδη που έφτυσε τον Μίλος Τεόντοσιτς στην πρώτη περίοδο του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ. Οι διαιτητές του παιχνιδιού δεν πήραν χαμπάρι το γεγονός και δεν τιμώρησαν ποτέ τον αρχηγό του "τριφυλλιού", αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά του 30χρονου πλέι μέικερ σχολιάστηκε αρνητικά και στην Ιταλία από γνωστό σάιτ της χώρας. Σύμφωνα με το Βasketnet.it ο γκαρντ του τριφυλλιού είναι γνωστός... για αυτές τις συμπεριφορές του, καθώς είχε φτύσει στο παρελθόν και τον Γκόλεματς, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανελλήνιο.

Ό κόσμος του Ολυμπιακού "βράζει" για τον γκαρντ των πρασίνων καθώς αποτελεί "κόκκινο πανί" πλέον με την προκλητική συμπεριφορά του. Από την πλευρά της η ερυθρόλευκη διοίκηση θα κυνηγήσει το θέμα και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

To VIDEO με την απαράδεκτη κίνηση του Διαμαντίδη:

1 σχόλιο: