Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Παρελθόν και ο Στολτίδης - βίντεο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της ηλικιακής ανανέωσης που επιχειρεί στο ρόστερ της ομάδας, γνωστοποίησε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν ύστερα από επτά χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας και σπουδαίας προσφοράς στην πειραϊκή ομάδα. Επτά χρόνια γεμάτα επιτυχίες, με δέκα τίτλους, κρίσιμα γκολ και ...αμέτρητο τρέξιμο μέσα στο γήπεδο για το 35χρονο μέσο. Ήταν κάτι το αναμενόμενο, αλλά ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί.

Και επίσημα τέλος

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε σήμερα τον Ιεροκλή Στολτίδη, ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον Ιεροκλή Στολτίδη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Δήλωση Στολτίδη

Στον Ολυμπιακό έζησα φοβερές στιγμές. Δυστυχώς, όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από επτά χρόνια ο κύκλος μου στον Ολυμπιακό κλείνει. Θα θυμάμαι τους τίτλους, τα μεγάλα παιχνίδια και κυρίως τον κόσμο της ομάδας. Από τη μεριά μου νομίζω πως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του Ολυμπιακού. Πιστεύω πως θα ενισχυθεί αρκετά. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος.



ΙΕΡΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ


Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Στολτίδη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου