Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Τάσος in Τάσος out

Ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές της ερυθρόλευκης κερκίδας δεν θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τάσο Πάντο ο οποίος πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ πριν από λίγο και ενημερώθηκε ότι το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί. Tην ίδια ώρα ένας άλλος Τάσος επιστρέφει στην ομάδα. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ως ο νέο Γενικό Αρχηγό τον Τάσο Μητρόπουλο.

ΤΑΣΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ
Ο 34χρονος αμυντικός, που έδωσε και την ψυχή του επτά χρόνια με την ερυθρόλευκη φανέλα, δεν θα ανανεώσει τελικά την συνεργασία του με τους Πειραιώτες, που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στο ρόστερ και να πορευτούν με μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές. Ο "Παντούρου" έκανε τον κύκλο του στον Θρύλο, μόχθησε όσο λίγοι, ήταν επαγγελματίας όλα αυτά τα χρόνια, ουδέποτε προκάλεσε με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο και η συνεισφορά του ήταν πολύτιμη.

Το αγαπημένο νούμερο των οπαδών του Ολυμπιακού είναι το 7. Τόσα ακριβώς ήταν και τα χρόνια που αγωνίστηκε στον σύλλογο ο Τάσος Πάντος. Ίσως ήταν σημαδιακό, ένας παίκτης που αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στο μεγάλο λιμάνι, να φορέσει την φανέλα με τον δαφνωστεφανομένο έφηβο αυτό το χρονικό διάστημα.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο 34χρονος αμυντικός ήταν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στον Πειραιά. Ωστόσο κανείς επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Ελληνας μπακ έδωσε και την ψυχή του όλα αυτά τα "κόκκινα" χρόνια.

Συνολικά ο "Παντούρου" έπαιξε σε 202 αγώνες με τον Ολυμπιακό χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Αξέχαστη θα μείνει η εκτέλεση πέναλτι σε αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό μετά από λαϊκή απαίτηση της κερκίδας.

Ο τερματοφύλακας των Βοιωτών είχε αποβληθεί, όλες οι αλλαγές είχαν γίνει και κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Ανδράλας. Τελικά ο πρώην συμπαίκτης του Πάντου στην Προοδευτική, απέκρουσε το πενάλτι προς μεγάλη απογοήτευση των ερυθρόλευκων φιλάθλων.

Γκολ βέβαια μπορεί να μην πανηγύρισε, ωστόσο φεύγει χορτασμένος με τίτλους από τον Πειραιά. Πέντε Πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ ως αρχηγός...

Ένα "ευχαριστώ" είναι λίγο μπροστά σε αυτά που έδωσε στην ομάδα (τη ψυχή και την αφοσίωσή του) αυτά τα επτά χρόνια και όλοι θα έχουν μόνο καλά να θυμούνται από την παρουσία του.
Για πάντα στις καρδιές μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου