Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Τον κάρφωσε...

Ο αυτοκράτορας του Ελληνικού βόλεϊ είναι και πάλι
στον θρόνο του!
Ο Θρύλος κατατρόπωσε τον ΠΑΟ με 3-1 στο κλειστό του Ρέντη, κατακτώντας για μία ακόμη χρονιά την πολυπόθητη κούπα. Ένας Ολυμπιακός παθιασμένος, ορκισμένος και έτοιμος για Κούπα, τα έδωσε όλα στο τάραφλεξ του κλειστού "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη και τσάκισε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ στον τέταρτο τελικό της Α1, κατακτώντας πανάξια το 24ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Με τον Ιβάν να είναι τρομερός για έναν ακόμη αγώνα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να διαλύσουν κάθε σχέδιο του Στέλιου Καζάζη και ήπιαν και πάλι το νέκταρ της απόλυτης επιτυχίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ερυθρόλευκος κόσμος αποθέωσε τον Ιβάν Μίλκοβιτς, αυτός υποκλίθηκε και ακολούθησε ένα ατελείωτο πάρτι.

Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια, διότι η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη απέδωσε εξαιρετικό βόλεϊ και νίκησε πανάξια τον αιώνιο αντίπαλό του, φτάνοντας πανηγυρικά στην κορυφή. Όπως και πέρυσι, η απάντηση ήταν αποστομωτική και κατέδειξε ότι οι Πειραιώτες διαθέτουν μακράν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η Κούπα είναι και πάλι δική τους και μπορούν να την χαρούν με όλη τους την ψυχή.

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς ήταν τρομερός όπως και το προσωνύμιό του, απέδειξε για ποιο λόγο θεωρείται και είναι ο καλύτερος διαγώνιος του κόσμου και ήταν τορμερός και στα πανηγύρια των πρωταθλητών, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης κρατούσε το καλύτερο για το τέλος...
Με το που τελείωσε το ματς ο Ιβάν Μίλκοβιτς ανέβηκε στην εξέδρα (στο χώρο των επισήμων), πέρασε πάνω από τα κάγκελα και πήγε στον κόσμο να πανηγυρίσει μαζί του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εις βάρος του αιωνίου αντιπάλου, ενώ φίλησε τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Γιάννη Συγγελίδη.

Ο μεγάλος Σέρβος σταρ του Ολυμπιακού και του παγκόσμιου βόλεϊ ήταν συγκλονιστικός ακόμα και στους πανηγυρισμούς. O κόσμος φώναζε "Ιβάν αλάνι για πάντα στο λιμάνι" και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν στις εξέδρες, δεν μπορεί να μην κάνει αυτό το "δώρο" στους φίλους της ομάδας, αλλά και στον ίδιο τον παίκτη, που θέλει να μείνει στο μεγάλο λιμάνι για να σηκώσει και άλλες κούπες.

Αρχικά, όταν οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον Μίλκοβιτς να κάνει δηλώσεις, εκείνος είπεότι πρέπει να πάρει άδεια από τη διοίκηση. Όμως, στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι, αφού ενημέρωσαν τον παίκτη πως έλαβαν τη σχετική άδεια, ρώτησαν τον Ιβάν για τον τίτλο. Τότε, λοιπόν, ο Μίλκοβιτς είπε στους συναδέλφους πως ο Ιβάν δεν παίρνει άδεια από κανέναν για να μιλήσει, καθώς μιλάει όποτε θέλει εκείνος.Συζήτηση Μίλκοβιτς με Μαρινάκη:

Το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο γνωστός εφοπλιστής πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και ρώτησε τον σούπερ σταρ: "Θες να μείνεις;".

Μίλκοβιτς: "Θέλω".

Μαρινάκης: "Αν είσαι λογικός θα μείνεις".

Μίλκοβιτς: "Είμαι λογικός".

Μαρινάκης: "Τότε συμφωνήσαμε;".

Μίλκοβιτς: "Κάντε μου την προσφορά και βλέπουμε".

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

"Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες σε όλα τα αθλήματα, για να παίρνει τα πρωταθλήματα. Εγώ είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό".

Δείτε το βίντεο με το... σάλτο του τρομερού σούπερ σταρ:





Η υπόκλιση ενός μεγάλου ανθρώπου και αθλητή:



Πανηγυρισμοί

1 σχόλιο: