Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Γιαννάκης και Τσίλντρες οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού

Στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων ομάδων όπου θα λάβουν μέρος στο Final-4, την ομάδα του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσουν ο προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τζος Τσίλντρες. Τρίτοι κατά σειρά θα μπουν οι ερυθρόλευκοι για προπόνηση στο γήπεδο "Παλέ Ντε Περσί", την Τρίτη (4/5) θα φτάσει στο Παρίσι η αποστολή.
Εκπρόσωποι Γιαννάκης και Τσίλντρες
Tην ερχόμενη Πέμπτη (6/5), στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου όπου διοργανώσει η Ευρωλίγκα λίγο πριν την έναρξη του Funal-4 (5-7/Mαϊου), την ομάδα του Ολυμπιακού θα εκπροσωπήσουν οι προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Τζος Τσίλντρες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Παρισιού και δίπλα από τον Αμερικανό φόργουορντ και τον Έλληνα τεχνικό, θα κάτσουν οι Ντούσαν Βουγιόσεβιτς, Ντούσαν Κέτσμαν (Παρτιζάν), Τσάβι Πασκουάλ, Ρίκι Ρούμπιο (Μπαρτσελόνα), Εβγένι Πασούτιν και Τράϊαν Λάνγκτον (ΤΣΣΚΑ). "Παρών" θα είναι φυσικά και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.

Η προπόνηση στο Μπερσί

Όπως ορίστηκε από την Ευρωλίγκα, την Πέμπτη (6/5) ημέρα κατά την οποία ανοίγουν οι πόρτες του σταδίου για τις τέσσερις ομάδες του Final-4, τρίτος κατά σειρά θα μπει για προπόνηση στο γήπεδο ο Ολυμπιακός. Oι Πειραιώτες θα πατήσουν το παρκέ μετά από τις Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ, στις 19:30 ώρα Γαλλίας, και οι παίκτες θα τεθούν στη διάθεση των δημοσιογράφων στο τέλος της προπόνησης τους, πριν ξεκινήσει η Παρτιζάν.

Όπως στο Τελ Αβίβ

Aπό την Τρίτη (4/5) το βράδυ θα βρίσκεται στο Παρίσι η αποστολή του Ολυμπιακού. Ο φόβος της απεργίας φέρνει τους ερυθρόλευκους στην γαλλική πρωτεύουσα, τέσσερις ημέρες πριν από το τζάμπολ του ημιτελικού. Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί από το 1994, όταν οι ερυθρόλευκοι κατέλυσαν στο Τελ Αβίβ το Σάββατο (τότε οι αγώνες γίνονταν Τρίτη και Πέμπτη). Προφανώς. η ομάδα θα προπονηθεί την Τετάρτη σε άλλο γήπεδο στη πόλη του φωτός καθώς το Μπερσί θα ανοίξει τις πύλες του την Πέμπτη (6/5).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου