Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ο μεγάλος αρχηγός, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μιλάει αποκλειστικά σ' εμάς με αφορμή την εκδήλωση κοπής της πρωτοχροννιάτικης πίτας του συνδέσμου μας!!!



και ο πολλά υποσχόμενος αριστερός χαφ του Ολυμπιακού μας, Άρης Σοϊλέδης, σ' ένα βίντεο αφιέρωμα τ 'οποίο επιμελήθηκε ο σύνδεσμός μας:




Ανακοίνωση

Ο σύνδεσμος μας, η Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου - Αντιπάρου, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τη Κυριακή 14/02 στις Εσπερίδες. Πάνω από 400 Παριανοί Ολυμπιακοί κατέκλυσαν το νυχτερινό κέντρο.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και αντιπρόεδρος των παλαιμάχων μας κ. Θανάσης Αγγελής, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Άρης Σοϊλέδης, ο αρχισυντάκτης του "Πρωταθλητή" Σταύρος Γεωργακόπουλος. και η ρεπόρτερ του Πρωταθλητή" Γεωργία Παπαδοπούλου. Ο σύνδεσμος μας, βράβευσε και δύο νέα Παριανά παιδιά τους Χρήστο Αριανούτσο και Βαγγέλη Καμπάση οι οποίοι αγωνίζονται στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού ενώ κατά το ξεκίνημα τους αγωνίστηκαν στους τοπικούς μας συλλόγους.


Επίσης, προβλήθηκαν τα σχετικά βίντεο - αφιερώματα για τους καλεσμένους μας ενώ η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν ένα βίντεο με το Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να απευθύνει χαιρετισμό σε όλους τους Παριανούς και να δεσμεύεται για τη παρουσία του σε μελλοντική μας εκδήλωση. Το Δ.Σ. του συνδέσμου μας ύστερα από ομόφωνη απόφασή του, ανακήρυξε τον Ιπποκράτη Καρακατσάνη ως επίτιμο μέλος του συνδέσμου μας. Ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά έδωσαν με την παρουσία τους και τα μαγευτικά τους χορευτικά, οι τσιρλίντερ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, "Red Drops".


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, επίσής, ο δήμαροχς Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, η έπαρχος Πάρου κυρία Γρηγορία Πρωτολάτη και ο τέως λιμενάρχης και επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο.Π. κ. Ηλίας Κουτρομιχάλης.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εσάς για την εκπληκτική σας παρουσία εκείνην τη βραδιά. Γεμίσατε ασφυκτικά έναν υπέροχο χώρο και μας κάνατε πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό. Αυτός είναι ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού. Δεσμευόμαστε ότι το 2010 θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.



Μετά τιμής

το Δ.Σ. του συνδέσμου μας

1 σχόλιο: