Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ψυχάρα ο "Μπουρούσαρος"


O Mπουρούσης έπαιξε με ταχυκαρδία

Απίστευτο πάθος και θέληση για τη νίκη έδειξε ο Γιάννης Μπουρούσης στο τελικό του Σαββάτου,καθώς στο β' μέρος του τελικού τον έπιασε ταχυκαρδία αλλά δεν το είπε πουθενά παρά μόνο στο γιατρό και του τόνισε: "Mην τολμήσεις να πεις κάτι. Δική μου η ευθύνη".

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Γιάννη Μπουρούση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ". Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος υπήρχαν φόβοι για την υγεία του Έλληνα σέντερ, αλλά κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Ο "ψηλός" αντιμετώπισε την γρίπη των χοίρων για μία εβδομάδα και μάλιστα όπως έγινε γνωστό, τελικά δεν την πέρασε σε ελαφριά μορφή. Ο πεισματάρης Μπουρούσαρος αποφάσισε να κάνει μία προπόνηση την παραμονή του τελικού και είχε ξεκαθαρίσει στο προπονητικό τιμ πως είναι αποφασισμένος να παίξει στο ματς.

"Mην τολμήσεις να πεις κάτι. Δική μου η ευθύνη"

Κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ανέβασε παλμούς. Τον έπιασε ταχυπαλμία, αλλά δεν το είπε πουθενά αλλού παρά μόνο στον γιατρό. Ο τελευταίος το επιβεβαίωσε, ήταν έτοιμος να ενημερώσει, αλλά άκουσε τον Έλληνα σέντερ να του λέει: "Mην τολμήσεις να πεις κάτι. Δική μου η ευθύνη". Αν ο Παναγιώτης Γιαννάκης μάθαινε οτιδήποτε, δε θα ξαναέπαιζε στον τελικό ο Γιάννης Μπουρούσης.

Του παρασχέθηκε οξυγόνο

Τελικά, ο συγκλονιστικός σέντερ των ερυθρολεύκων μπήκε και πάλι στη μάχη, προσέφερε όσα προσέφερε και στο τέλος πανηγύριζε όσο άντεχε. Και λέμε "όσο άντεχε", αφού προς το τέλος των πανηγυρισμών ζαλίστηκε, δεν ήταν καλά και του παρασχέθηκε οξυγόνο! Στη συνέχεια έφυγε αμέσως για το Ιατρικό Κέντρο ώστε να περάσει από εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα μπουζούκια ώστε να συναντήσει την ομάδα του Ολυμπιακού που γλένταγε την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Φόβος για πνευμονική εμβολή

Την Κυριακή (21/2) ο Γιάννης Μπουρούσης πέρασε ξανά από εξετάσεις καθώς υπάρχει φόβος για πνευμονική εμβολή. Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του και φυσικά ο "Δράκος" αυτή τη φορά θα τον προστατέψει ώστε να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει δυνατός. Ο 26χρονος σέντερ θα μείνει εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Τετάρτης (24/2) κόντρα στην Τσιμπόνα ενώ μετά ακολουθεί την Κυριακή (28/2) το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Α1 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκεί θα είναι σίγουρα έτοιμος.

Έπαιξε με την καρδιά του!

O παθιασμένος Γιάννης Μπουρούσης απέδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την ομάδα και στον τελικό του Κυπέλλου έπαιξε με την καρδιά του, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και με την υγεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου