Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ... ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ

Κόκκινος ο "λευκός Πελέ". Ένας από τους μεγαλύτερους βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές θα βρίσκεται στο τιμόνι του ΟΣΦΠ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ζίκο υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες, και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Ζίκο: "Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη"

Σε συνάντηση μεταξύ του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλου, τη Πέμπτη 17/09, συζήτηθηκαν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, που είναι διετής έναντι 1,6 εκ. ευρώ ετησίως (με τα μπόνους για την επίτευξη στόχων θα φτάνουν τα 2 εκ. ευρώ). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Ζίκο συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ και "έπεσαν" οι σχετικές υπογραφές.

Ο πειραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Ζίκο: "Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της, με υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, με τον Βραζιλιάνο προπονητή, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο)".

Κατά την έξοδό του από τα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, ο Βραζιλιάνος προπονητής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο 56άχρονος τεχνικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κόσμο της πειραϊκής ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σ' ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα. Θα προσπαθήσω να μείνω εδώ όσο πιο πολύ μπορώ. Ελπίζω πως στο μέλλον θα πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στην Ελλάδα. Η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Άλκμααρ ήταν πολύ καλή. Ήταν πολύ θετική. Οι φαν είναι πολύ καλοί και στηρίζουν συνέχεια την ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζίκο.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι και μεταξύ των δύο συναντήσεων με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό, ο Ζίκο μετέβη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, συνοδεία του Δημήτρη Θεοδωρίδη και επιθεώρησε τις προπονητικές εγκαταστάσεις. Έμεινε, φυσικά, απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες εργασίας που βρήκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος διαθέτει ένα υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου