Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάρος 15 Φεβρουαρίου 2011
Η Π.Ε.Φ.Ο Πάρου-Αντιπάρου έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου στη καφετέρια «View Cafι». Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου από τη Πάρο και την Αντίπαρο αλλά και φίλαθλοι της ομάδας μας από τα γύρω νησιά. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν από το σύνδεσμό μας, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, η Πηγή Δεβετζή και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας & Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π Στέλιος Γιαννακόπουλος,Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητές - ΘΡΥΛΟΙτου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας,ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας & Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π Στέλιος Γιαννακόπουλος, η (Αργυρή - Χάλκινη) Ολυμπιονίκης αθλήτρια τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας Πηγή Δεβετζή ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΟλυμπιακούΔεληγιάννης Νίκος ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής της ομάδας μας Βαίτσης Γιώργος,ο γνωστός "Χάρος" της ΘΥΡΑΣ 7και ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣτιμή εισόδου:12 ΕυρώΤην εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητές - ΘΡΥΛΟΙτου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας,ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας & Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π Στέλιος Γιαννακόπουλος, η (Αργυρή - Χάλκινη) Ολυμπιονίκης αθλήτρια τουΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας Πηγή Δεβετζή ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΟλυμπιακούΔεληγιάννης Νίκος ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής της ομάδας μας Βαίτσης Γιώργος,ο γνωστός "Χάρος" της ΘΥΡΑΣ 7και ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣτιμή εισόδου:12 Ευρώο Νίκος Δελληγιάννης για την μακροχρόνια προσφορά τους στον Ολυμπιακό, ο ρεπόρτερ του Πρωταθλητή Κώστας Σαμοθράκης και ο γνωστός «ΧΑΡΟΣ» της Θύρας 7. Έγινε επίσης, ειδική βράβευση για τον αδικοχαμένο φίλο μας και τέως Γραμματέα του συνδέσμου μας Αντώνη Αριανούτσο.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η κίνηση του Στ. Γιαννακόπουλου να χαρίσει την τιμητική του πλακέτα στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αντώνη Αριανούτσου, ενώ ο Νίκος Δεληγιάννης δώρισε στο σύνδεσμό μας το μαγιό του από τους αγώνες για το FINAL FOUR του 2002 στη Βουδαπέστη. Αξίζει να σημειωθεί η εντυπωσιακή διακόσμηση του χώρου σε ερυθρόλευκο φόντο και η δυναμική παρουσία του φίλαθλου κοινού φωνάζοντας συνεχώς συνθήματα της ομάδας μας. Τέλος, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ραγκούσης Νικόλαος και κ. Βελέντζας Φραγκίσκος.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επαγγελματίες που βοήθησαν με τα δώρα τους για να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά και τους χορηγούς της εκδήλωσης των οποίων η βοήθεια υπήρξε καθοριστική για την άρτια διοργάνωση,
Χορηγοί:
Super market-Μαρινόπουλος,Φυτοτεχνική Πάρου- Σιφναίος Στέλιος,
Μεταφορική«ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ»,Αnemomylos Alexander Travel,Εστιατόριο «ΑΛΥΚΗ»,
Πιλιτζόγλου & Σια Ε.Ε-κλιματιστικά,Acs-Κοντός Λοιζος,Coffee Shop,
Mαύρης Μιχάλης-σιδηροκατασκευές,Φραγκούλης Ιωάννης-Κομπρεσερ-Εσκαφές,
ΙΝΤΕRNEWS-εφημερίδες,Ουζερί «το Μουράγιο»,Εφαρμογές-Αντώνης Κρητικός,
Μπάλιος Κωνσταντίνος-χωματουργικά,Τσουνάκης Σπύρος-Συνεργείο,Kodak Express-Σκανδάλης Γιώργος,Μπιζά Μαρία –Endless Concept,Ιωσηφίδης Άκης-Ξεν/χειο «ΟΑΣΙΣ»,
internet station-Μπιζάς Νίκος,Blue Star Ferries-Erkyna Travel.
Το μεγαλύτερο όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς για την δυναμική σας παρουσία σε άλλη μία ΘΡΥΛΙΚΗ βραδιά της Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου - Αντιπάρου !!
 
 
Μετά τιμής
ΠΕΦΟ Πάρου -Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου