Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μνημόσυνο για τον Αντώνη και Εκλογές στη Π.Ε.Φ.Ο. μας - (photos kαι video)

Τη Κυριακή 26/09/10, τελέσθηκε στα γραφεία του συνδέσμου μας επιμνημόσυνη δέηση εις μνήμη του αδικοχαμένου μας Φίλου και Γραμματέα του συνδέσμου μας, Αντώνη Αριανούτσου, παρουσία συγγενών και φίλων του. Μέσα σε κλίμα πένθους ακολούθησαν τα Εγκαίνια (Αγιασμός) των γραφείων μας, χοροστατούντως του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ. Καλλίνικου.

Πραγματοποιήθηκε επίσης, Γενική Συνέλευση και Οικονομικός Απολογισμός των πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και τέλος διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου – Αντιπάρου. Στο κάλεσμα μας ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου και μέλη της Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου – Αντιπάρου, τιμώντας με τη παρουσία του το δικό μας Αντώνη. Το παρόν έδωσαν επίσης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Κοντός Λ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βελέντζας Φρ., κ. Κωβαίος Μαρκ. και κ. Μπιζάς Κων., ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κουτρομιχάλης Ηλ. καθώς επίσης και εκπρόσωποι από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο νησί μας με επικεφαλής το Πρόεδρο τους κ. Πατέλη Κων.

Από το σύνολο των 64 ταμειακώς τακτοποιημένων μελών της Π.Ε.Φ.Ο. Πάρου – Αντιπάρου για τη σαιζόν 2010/11, ψήφισαν 42 μέλη με ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ - ΑΡ. ΨΗΦΩΝ
1ος) Παπαγιάκουμος Νικόλαος - 30
2ος) Καβάλλης Εμμανουήλ - 27
3ος) Πάνου Ευαγγελία - 24
4ος) Τσαντάνης Δημήτριος - 23
5ος) Κρουσταλλάκης Ιωάννης - 21
6ος) Τριαντάφυλλος Αναστάσιος - 16
7ος) Πούλιος Διαμαντής - 15
8ος) Τσακώνης Νικόλαος - 11
9ος) Τσιγώνιας Εμμανουήλ - 10
________________________________________
10ος) Δρακουλάκος Ιωάννης - 6
11ος) Ρούσσος Μιχαήλ - 6
12ος) Μελανίτης Νικόλαος - 3


Στο Δ.Σ. του συνδέσμου μας εκλέγονται τα 9 πρώτα μέλη και τα υπόλοιπα 3 είναι αναπληρωματικά μέλη. Ο πρώτος σε ψήφους, κ. Παπαγιάκουμος Νικόλαος, αναμένεται να προσκαλέσει το νεοεκλεγέν Δ.Σ. σε συνεδρίαση για να συγκροτηθεί σε σώμα.

photostory







Βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου